ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Neuman presenta “Crashpad” + Verona

Organitza: http://www.subterfuge.com/

El 15 de setembre Neuman publiquen el seu quart àlbum que en paraules del seu líder, Paco Román, "es tracta del meu disc més il·lusionant".

 

Es titula Crashpad i arriba 3 anys i 3 mesos després de la intensa gira del seu anterior àlbum "If", que els va col·locar en la primera línia de la música independent del nostre país i que van abordar sense parar des de l'EP "Bye Fear / Hi Love "que va suposar la seva signatura amb Subterfuge el 2013 i que els va tenir també dos anys de gira.

 

Paco Román ha dormit en molts "crash pads" (lloc on quedar-se a dormir només una nit) en els últims anys. Però un dia va arribar a una casa als afores de Granada amb un llimoner especialment fèrtil. Va decidir instal·lar-hi el seu piano acabat de comprar i va muntar un estudi de gravació al garatge. Ja no hi hauria més "crash pads". No obstant això, no va ser aquí quan es va posar la primera pedra de "Crashpad".

 

Va ser molt abans. Va passar el dia que, enmig de la interminable gira de "If", Paco va gravar la primera de les seves idees al seu mòbil. Va arribar a acumular més de 100. A principis de 2016 Paco ja tenia l'àlbum sencer. Aquestes notes de veu s'han convertit en cançons poc a poc, amb la paciència, l'amor i la dedicació d'un arquitecte medieval constructor de catedrals.

Més concerts dissabte, 20 / gener / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: