ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Barrence Whitfield meets Los Mambo Jambo + The Fuzillis + The Big Jamboree & DJ Turista Bang Bang

Barrence Whitfield: barrencewhitfieldsavages.comLos Mambo Jambo: losmambojambo.comThe Fuzillis: facebook.com/thefuzillisThe Big Jamboree: facebook.com/thebigjamboreeOrganitza: Curcircuit

BARRENCE WHITFIELD inicia una nova gira que arrenca en el marc de CURTCIRCUIT 2017 acompanyat de LOS MAMBO JAMBO, una banda dedicada a explorar i esprémer tots els sons instrumentals dels anys 50 i 60 lligats al rock’n’roll i el Rhythm & Blues. La trajectòria musical de Barrence va arrancar a Boston a principis dels ?80 quan va conèixer a Peter Greenberg, guitarrista dels Lyres i DMZ. Tots dos compartien passió pel Soul, l’R&B i el rock’n’roll i van crear els ja mítics Barrence Whitfield & The Savages. Avui dia Barrence és considerat com un dels últims screamers que queden en el rock’n’roll.

La imparable màquina londinenca de rock'and'rollgrind-a-go-go The Fuzillis arriba a CURTCIRCUIT després d'haver fet ballar al públic de sales i festivals nacionals i internacionals. Presenten en exclusiva el seu primer LP en el qual barregen en un atòmic còctel rock'and'roll i les melodies més boges de Las Vegas amb un toc de GradyGaines dels Upsetters, una mostra de TheFabulousWailers i una bona dosi de Nick Curran; tot això cobert amb les melodies més ballables, salvatges i esbojarrades del Planeta Terra. TheFuzillis uns experts de la festa i així ens ho demostraran.

THE BIG JAMBOREE és una formació de 8 músics amb una àmplia trajectòria musical i experiència sobre els escenaris. Passen per CURTCIRCUIT 2017 per a presentar-nos el seu darrer treball que ens transporta als anys 40 i 50 amb el millor Rhythm & Blues, Jump & Jive, Jump Blues i Rock’n’Roll. El seu repertori compta amb composicions pròpies i versions de grans temes coneguts de l’època d’explosió d’aquests estils musicals. The Big Jamboree (“La gran festa”) ofereixen una dosi de bon humor, espectacle visual i espontaneïtat perquè el públic gaudeixi d’una experiència única.

 

 

Més concerts dijous, 16 / novembre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: