ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Che Sudaka

ENTRADA PARA MAYORES DE 18Anticipada: 10€Taquilla: 13€

 

Entradas físicas 10€ disponibles en: Bar Mariatchi C/ Codols, 14 Discos Revolver C/ Tallers, 13

Che Sudaka: www.chesudaka.com Organiza: universocanibal.comEn plena celebració del seu 15è aniversari com a banda, els quatre germans d'Argentina i Colòmbia, establerts a Barcelona, anuncien el llançament del seu setè àlbum d'estudi oficial per al 10 de novembre de 2017, sota un títol que defineix potser com cap altre la essència de Che Sudaka: “Almas Rebeldes”.

El grup Che Sudaka va néixer l’any 2002 a la ciutat de Barcelona i, avui dia, és considerat un dels referents internacionals del mestissatge. Les seves lletres, reivindicatives i significatives, superen qualsevol frontera, ja sigui cultural, ideològica o física, sempre a favor de la convivència i en contra de divisions polítiques i mediàtiques.

El seu nou àlbum "Almas Rebeldes" aconsegueix reflectir al cent per cent la seva recerca d'un so pròpi, autèntic i reconeixible: barrejant folklore llatinoamericà amb ritmes jamaicans, actitud punk i les eines electròniques d'un sound system. Che Sudaka segueix fidel al seu lema "ballar pensant" i porta amb les seves cançons tant la festa popular com la consciència social i una actitud solidària arreu del món.

Quinze anys de Che Sudaka són quinze anys d'una constant (r)evolució de pensaments i sentiments, una energia positiva i col·lectiva, un moviment global al qual s'uneixen cada vegada més ànimes rebels! I aquest nou àlbum és la banda sonora de les seves vides! ARRIBA LA VAINA HASTA KE CHOKE CHINA KON AFRIKA!!!

Més concerts dimecres, 17 / gener / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: