ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

(What's the story?) Morning Glory | Los rompecorazones

Anticipada: 12€  + gastos de gestiónApolo 113: 5€  + gastos de gestiónTresC: 7€ + gastos de gestiónAbono: 30€ + gastos de gestiónTaquilla: 14€

 

Si la història de la música fos un centre d'educació secundària, la viola da gamba no seria l'instrument més popular. Va tenir una llarga i rica vida musical des de finals del segle XV fins a ben entrat el segle XVIII. Però a partir de llavors, la família del violí es va imposar en sales, salons i esbarjos. Aquest diumenge la recuperem amb un programa que descriu un dia qualsevol, amb obres que van des del Renaixement espanyol i el Barroc francès fins a la música cubana del segle XX. Però també la reivindiquem. Perquè, al costat del clave, la viola da gamba ens sembla un 'rompecorazones' meravellós. I perquè ens hem adonat que, en realitat, els freaks and geeks són els que més molen de l'institut.

***

PROGRAMA

El despertar

Al alba venid - Anónimo Cancionero de PalacioLa dama le demanda - Antonio de Cabezón (1510-1566)Vivace sonata en Si m HWV 367a - G.F. Handel (1685-1759)Chingolo - C. Guastavino (1912-2000)

El trabajo

Grand ballet - Marin Marais (1656-1728) 

El descanso

Siciliana sonata en SolM TWV 41:G6 - G.P. Telemann (1681-1767)Oguere - G. Valdés (1905-1972)

La tarde

La Buisson - A. Forqueray (1671-1745)Los ojos de Pepa - M S. Robredo (1817-1870)Allegro sonata en Fa M HWV 363a - G.F. Handel (1685-1759)

La noche

Canzonetta Spirituale sopra alla nanna - T. Merula (1585-1665)

La madrugada

La Forqueray - J. Duphly (1715-1789)La Rêveuse - Marin Marais (1656-1728)

***

Lixsania Fernández, viola da gamba i soprano

Lixsania Fernández és una intèrpret amb una sonoritat única, rica en colors. Ha participat en nombrosos concerts a festivals internacionals, sota la direcció de noms prestigiosos i col·laborant amb importants ensembles. Ha realitza també diversos enregistraments per a diferents ràdios, televisions i segells discogràfics, rebent sempre molt bones crítiques de les revistes especialitzades més prestigioses.

Esteban Mazer, clave

Aquesta edició repeteix en el Morning Glory Esteban Mazer, un clavecinista excel·lent. Amb una meravellosa tècnica, interpreta sempre les harmonies amb una elegància increïble. Entre els seus nombrosos projectes, cal destacar la creació del ensemble Le Tendre Amour amb el qual realitza una intensa activitat musical presentant els seus projectes per mig món i obtenint sempre el reconeixement tant del públic com de la crítica especialitzada.

***

Sobre la Maitane Beaumont, programadora de Morning GloryBeaumont va estudiar viola i cant líric en el si de l'Acadèmia, però mai va entendre per què a aquella música que interpretava se li deia música culta, erudita o seriosa. Actualment desenvolupa projectes artístics varis que compagina amb la seva labor docent en el Conservatori del Liceu i a la Universitat de Barcelona.

 

 

Més concerts diumenge, 21 / gener / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: