ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

The Limboos + The 54321s

The Limboos: thelimboos.comThe 54321s: facebook.com/the54321sOrganitza: www.iwanna.org & www.aie.es

The Limboos vàren surgir del no-res farà qüestió de quatre anys. A les poques setmanes, vàren gravar un single, enfilaren la carretera i no han parat de donar voltes fins avui. La banda ha estat passejant el seu "Rhythm & Blues Exòtic" per mitja Europa amb un show dels que no s'obliden fàcilment. El seu primer LP "Space Mambo" (Penniman Records, 2014) va agafar per sorpresa a tothom -mitjans inclosos-, i les seves cançons i directes vàren enganxar a tot tipus de públic, sumant adeptes més enllà del circuit del rock and roll.

En el seu segon LP, "Limbootica!", la banda segueix el seu viatge al cor del ritme, un periple al centre de la millor música d'arrel, investigant i creixent a cada racó del camí.The Limboos son diferents. Talent, incansable dedicació i classe són les seves armes. I amb "Limbootica!" són molts, moltíssims els que s'unirán a l' exèrcit de seguidors que ja no pot viure sense ells. Prova i ho veuràs.

The 54321s sorgits del fred a través d'un mur de so que comença en Bo Diddley i acaba en John Barry, un grup internacional de espies rockers ha establert la seva caserna general secreta en la bella ciutat de Barcelona. Des de Regne Unit, NATALIE ROSS (veu, guitarra) i ANDREW STAFFELL (bateria) s'uneixen al brasiler GABRIEL CAMARGO (baix) i al seu contacte local MARC ARGENTER (Guitarra) combinant la seva experiència en un nou equip encobert que opera amb el nom en clau de The 54321s.Veterans dels escenaris en les seves respectives ciudades natals, el quartet s'ha unit per desenvolupar una original i potent cep de rock'n'roll sense adulterar quetiene el seu origen en la tradició dels anys 50 i 60, però explota amb la força virulenta i contajiosa dels mejors exponentes actuals del gènere.

 

 

 

Més concerts dijous, 19 / abril / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: