ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Lyapis-98

Lyapis-98: lyapis.byOrganitza: barcelonasgidom.com

Lyapis-98 és la nova banda de Sergei Mikhalok, líder d'una de les bandes de rock més emblemàtiques de Bielorússia: Lyapis Trubetskoy. Al llarg de la seva carrera, aquest cantautor i actor va ser mereixedor de diversos premis al seu país. Al gener de 2009, el seu àlbum Manifest va ser elegit "millor àlbum del 2008" segons la llista d'èxits de West Records i la revista de crítica musical The Lenta. Les seves cançons ens parlen de les contradiccions socials, però també de problemes existencials, el futur i inclús la religió, temes que el van portar a explorar estils que van des del Pop, Rock al Ska i el Punk-Rock.

El primer concert de "Lyapis-98" va tenir lloc a la primavera de 2016, posteriorment el grup va realitzar una gira per Ucraïna, Europa i Bielorússia. Cada concert de la gira va ser un èxit, fent que se situés aquell any al Top d'entrades més venudes per a un grup musical, el que va significar un rècord absolut dins el context artístic-musical a Bielorússia.

En la tardor de 2018, com a part de la seva gira pel 20è aniversari del llegendari àlbum "Tu kinula" efectuarà una gira per Europa, Estats Units i Canadà. Fent la seva presentació a Barcelona el 22 novembre 2018.

Més concerts dijous, 22 / novembre / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: