ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Trending Tropics

Trending Tropics: https://youtu.be/jRWYPcaXkpsOrganitza: Trending Tropics

“Elintelné”constitueix el primer single d'aquest avantguardista projecte, una cançó que medita entorn d'una realitat evident, la relació distorsionada existent entre l'ésser humà i la tecnologia. Dirigit per Kacho López, el videoclip narra de forma magistral aquesta mateixa relació, on podem veure a Elle com co-protagonista, el robot cantant de Trending Tropics. Així, sense crítica i amb humor, Trending Tropics també formen part d'una foto que relaciona dos universos, la música orgànica i l'electrònica; arrels i tecnologia. Un projecte que flueix allunyant-se del latin cliché; divers, innovador i sense fórmula replicada.

A Trending Tropics, Visitante i Vicente García creen música provinent de les tradicions, cultures i ritmes Afro-Caribenys i Caribenys, entrellaçats amb els sons contemporanis, tècniques de gravació experimentals i líriques d'interès comú. Desitjant mantenir l'enfocament directe a la creativitat musical en comptes d'una persona en particular, Trending Tropics presentarà en cadascuna de les seves cançons el treball de diversos vocalistes i instrumentalistas destacats, immersos així en un taller de producció col·laboratiu dins d'un univers artístic en 360º. Músics que ja s'han unit a Visitante i Vicente per Trending Tropics inclouen al llegendari guitarrista de David Bowie Carlos Alomar, Ziggy Marley, Pucho i Guille (membres de Vetusta Morla), Ana Tijoux, Riccie Oriach, Li Saumet (Bomba Estéreo), Ile , Amayo (Antibalas), Acentoh o Wiso G, entre d'altres.

Així, Trending Tropics són un taller de producció, un producte col·laboratiu amb una peculiaritat impactant. El projecte no té cantant principal i la figura central visible és "Elle", un robot, al qual podem veure presentat al vídeo de "Elintelné". Amb una riquesa multicultural trans-art, Trending Tropics no només respon a una diversitat ètnica i musical evident sinó que també tracta de ser transversal en un 360º artístic i cultural més enllà de la música, amb una posada en escena avantguardista i sense precedents.

Eduardo “VISITANTE” Cabra, l'estrella de la música llatina, reconegut compositor i productor que compta amb 28 premis GRAMMY i Latin GRAMMY combinats, al costat de Vicente García guanyador de "Millor Nou Artista Llatí" en els premis GRAMMY Llatí, van signar un acord exclusiu amb Sony Music Colòmbia i Sony Music Espanya per l'estrena del anticipat projecte de "Trending Tropics". Un projecte innovador, avantguardista i de fusió musical, el qual marca el primer projecte artístic d'Eduardo Cabra després de Calle-13. Trending Tropics revelarà el seu àlbum complet a l'octubre.

Més concerts dilluns, 22 / octubre / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: