ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

CRATOR

Crator anuncia que publicarà el seu nou álbum Cendres d’un món perfecte el proper 1 de maig de 2014 Crator neix al 2010 quan cinc amics de Deltebre decideixen unir la seva formació, coneixements i influencies musicals. Crator neix d’una forta inquietud innata, de l’instint amb que creix tot artista. Instint de crear per a poder-se expressar, i CRATOR utilitzen el llenguatge que millor entenen i coneixen: la música.

 

Amb “Cendres d’un món perfecte”, CRATOR no ha volgut deixar res en mans del destí per això han tornat a treballar amb el mateix equip que tan bons resultats els va donar amb el seu anterior disc “Males Llengües”. Tant pel que fa al disseny, com fotografies, desenvolupament web, vídeos... i recolzats amb la producció en de Pep Sala, amb el que col·laboren sovint. “Cendres d’un món perfecte” és un pas endavant en la sonoritat que CRATOR ha anat forjant amb el temps i un estil clarament influenciat pel so britànic de grups com, Muse, Coldplay, Franz Ferdinand i altres internacionals com The Killers o Kings of Leon.

 

Força, energia o vitalitat són algunes de les sensacions que Crator transmet en els seus directes. Sales com Razzmatazz, Apolo, Luz de Gas, La Mirona, el Petit Palau de la Música... ja els van rebre durant la gira “Males Llengües” (abril 2011) on ja van recórrer tot el territorio català, sud de França i Illes.

Més concerts dissabte, 21 / juny / 2014

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: