ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Ramon Mirabet

 

 

És l'artista que tothom vol veure en directe, els seus concerts son una festa de la que el públic, cada dia més nombrós, mai vol marxar.

 

Les xifres estan del seu costat; entrada en el top 10 de la llista dels discos més venuts a Espanya, més de 200.000 reproduccions mensuals a Spotify i més de 100.000 visites del seu nou vídeo a Youtube.

 

La de Ramon Mirabet és sens dubte una de les gires més sorprenents i màgiques d'aquest 2016, i que ens porta a Barcelona per presentar el seu nou disc “Home is Where the Heart is”. Un vibrant espectacle que inclou 7 músics sobre l’escenari i un repertori amb les millors cançons dels seus dos discos publicats fins al moment, així com també “Those Little Things”, famosa per la campanya d’estiu 2016 d’Estrella Damm.

 

És, indubtablement, la veu que ha revolucionat el panorama musical actual!

____________________________________________________

Es el artista que todos quieren ver en directo, sus conciertos son una fiesta de la que el público, cada día más numeroso, nunca quiere irse.

Las cifras están de su lado; entrada en el top 10 de la lista de discos más vendidos en España, más de 200.000 reproducciones mensuales en Spotify y más de 100.000 visitas de su nuevo vídeo en Youtube.

La de Ramon Mirabet es sin duda una de las giras más sorprendentes y mágicas de este 2016 y que nos trae a Barcelona para presentar su nuevo disco “Home is Where the Heart is”. Un vibrante espectáculo que incluye 7 músicos sobre el escenario y un repertorio con las mejores canciones de sus dos discos publicados hasta el momento, así como “Those Little Things”, famosa por la campaña de verano 2016 de Estrella Damm.

¡Es, indudablemente, la voz que ha revolucionado el panorama musical actual!

Més concerts dijous, 6 / abril / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: