ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Suzanne Vega

 

 

 

Suzanne Vega arriba al Room Festival per demostrar que és una de les cantautores més brillants de la seva generació.

Suzanne va sorgir com una figura destacada de la música folk a principis dels anys vuitanta.  Des del seu debut,fa 25 anys, ha venut més de 7 milions d'àlbums i ha estat nominada per a 7 premis Grammy. A més, la seva cançó "Tom 's Diner" es va utilitzar als inicis de l'MP3, guanyant-se així el sobrenom de "La Mare de l'MP3".

"Lover, Beloved: Songs from an Evening with Carson McCullers" és el seu nou àlbum basat en l'obra de Suzanne Vega sobre l'enigmàtica novelista Carson McCullers. Presentant les cançons de Suzanne Vega i Duncan Sheik, "Lover, Beloved: Songs from an Evening with Carson McCullers" és un retrat musical sobre una de les figures més importants de la literatura nordamericana.

___________________________________________________

Suzanne Vega llega ahora al Room Festival para demostrar que es una de las compositoras más brillantes de su generación.

Suzanne surgió como figura destacada en la música folk a principios de los años ochenta. Desde su debut hace 25 años ha vendido más de 7 millones de álbumes y ha sido nominada para 7 premios Grammy. Además, su canción "Tom's Diner" se utilizó en los inicios del MP3, ganándose así el apodo de "La Madre del MP3".

“Lover, Beloved: Songs from an Evening with Carson McCullers” es su nuevo álbum basado en la obra de Suzanne Vega sobre la enigmática novelista Carson McCullers. Presentando las canciones de Suzanne  Vega y Duncan Sheik, “Lover, Beloved: Songs from an Evening with Carson McCullers” es un retrato musical sobre una de las figuras más importantes de la literatura norteamericana.

Més concerts dissabte, 10 / juny / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: