ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Sidonie

 

 

 

A uns mesos de fer 20 anys, el grup de pop / rock alternatiu barceloní estrena el seu últim treball "El Peor grupo del mundo". Un nom arrel d’aquella famosa frase que Paul McCartney li va dir a John Lennon quan van ser rebutjats després d’una audició per a una discogràfica. Un àlbum que funciona com un petó a la boca de la música pop i que ens porta singles com "Carreteras Infinitas", una cançó que parla precisament d'això; del seu pop, del seu amor al perill, de la seva valentia a llançar-se...

«Igual que pots fer-li una declaració d'amor a la teva noia, aquesta és una declaració al pop: 'Hey, pop, mai abans t'ho havia dit però t’estimo'», explica Marc Ros, cantant i compositor principal, cansat d'escriure sobre el primer model d'amor: «Estava desitjant escriure música sobre la música».

Sens dubte, un dels grups més brillants i sorprenents que podrem trobar en aquest estil musical gràcies a les seves lletres i la seva música!

 

 

___________________________________________________

 

 

A unos meses de cumplir 20 años, el grupo de pop/rock alternativo barcelonés estrena su último trabajo "El peor grupo del mundo". Un nombre con causa en aquella famosa frase que Paul McCartney le dijo a John Lennon cuando fueron rechazados en una audición para una discográfica. Un álbum que funciona como un beso en los morros de la música pop y con el que trae singles como “Carreteras Infinitas”, una canción que habla precisamente de eso; de su pop, de su amor al peligro, de su valentía a lanzarse…

«Igual que puedes hacerle una declaración de amor a tu chica, esta es una declaración al pop: 'Hey, pop, nunca te lo había dicho pero te quiero'», explica Marc Ros, cantante y compositor principal, cansado de escribir sobre el primer tipo de amor: «Estaba deseando componer música sobre la música».

¡Sin duda, uno de los grupos más brillantes y sorprendentes que podremos encontrar en este estilo musical gracias a sus letras y su música!

 

Més concerts dissabte, 25 / març / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: