ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Mabel Flores

Mabel Flores Project és un duet mestís de Terrassa nascut, oficialment, al juny de 2016 a ritme de reggae, rumba, pop-rock i música d’autor. Ofereixen un directe còmplice, íntim i molt proper, una explosió de sentiment i sinceritat, un viatge entre l’alegria, el desconsol, l’humor i el quotidià, de la mà de Mabel Flores (a la veu principal i la guitarra rítmica) i els arrenjaments i acompanyaments del Jofré Orús (guitarra elèctrica i coros).

Tot i la seva recent formació han fet ben bé 50 concerts presentant el primer treball en solitari de la cantautora, DESNUDANDO EL ALMA, posant-lo a disposició del públic durant les seves actuacions.

De jove va descobrir que escriure li servia per sanar-se les ferides, airejar-se i entendre millor el mon. Va aficionar-se ràpid al vici de “la tinta i el paper”, fent de la música introspecció i teràpia. Des de llavors, va agafar la costum de fer cançons de cada vivència.

És un cant a la terra, a la lluna, a les dones, als esperits adormits, dolguts i oblidats, als cors ferits i sanats, a allò que es mou, a allò viu, a tu, a vosaltres.

Més concerts divendres, 24 / març / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: