ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Myles Sanko + Eduard Gener

Anticipada socios tresc: 15€ + gastos de gestiónApolo 113: 15€ + gastos de gestiónAnticipada general: 18€ + gastos de gestiónTaquilla: 21€

Myles Sanko: mylessanko.comEduard Gener: eduardgener.comOrganitza: www.tresc.cat

El dia 23 de Març Myles Sanko ens visita a la Sala Apolo en exclusiva per presentar el seu nou disc Just Being Me en el concert de celebració de l'11è aniversari del TR3SC. Serà la primera actuació de 'Just being me' que farà l'artista a Catalunya.

De del TR3SC ho volem tornar a repetir. Volem tornar a acompanyar-lo en aquest nou capítol que enceta. Tornarem a divertir-nos amb el seu ritme i a enamorar-nos amb la seva màgia.

Amb aquest tercer àlbum, el cantant, compositor, productor, músic, dissenyador i cinematògraf Myles Sanko afegeix un altre capítol al seu particular i intens viatge. 'Just Being Me parla d'amor, esperança i política i té un tros de mi a cada part', comenta.

Artistes polifacètics de tan alt nivell són una raresa avui dia; ell mateix es defineix com un autor que es diverteix creant, el que dóna com a resultat un treball molt honest, fet a mà, signat per ell des del principi fins al final: compon i escriu les lletres, els ritmes, les melodies; la seva afició és la fotografia, dissenya les seves pròpies portades i grava i edita els videoclips.

Després d'anys treballant amb els mateixos músics repartits entre Cambridge i Londres, amb els quals ha tocat en més de 200 concerts a Europa, els enregistraments a l'estudi donen vida a les seves idees. Es coneixen, s'estimen i s'admiren; es diverteixen molt tocant junts i ho transmeten a les cançons; amalgamen ritmes ahiphopats amb línies més jazzy, una aura soulera i l'ús també d'instruments clàssics com el violí o el violoncel.

'He apostat per una producció clàssica del jazz, mantenint-la soulful i seriosament groovy. Volia captar la meva travessia musical des dels inicis en el hip hop de la meva joventut, passant pel descobriment i la interpetació del soul i ara del jazz. He volgut reflectir el meu moment actual mentre transportava als fans a nous i excitants llocs', explica Myles.

La intro 'Freedom', pròleg instrumental digne de Donny Hathaway, dóna pas al track que bateja l'àlbum: un manifest del camí per trobar-se i mantenir-se fidel als somnis, seguida de la contundent i crítica 'Promises' plena de missatge però també molt ballable. ' This Is not Living ' recorda que hom pot trobar molt més, més enllà del petit cosmos individual i proclama una revolució de les ments, amb l'acompanyament d'una delicada orquestra soul-jazz de l'estil de Matthew Halsall o Cinematic Orchestra.

La seva inspiració 'The Sunshine' és una celebració en format de balada del seu amor pel sol i explorant territoris similars és 'For You', una metàfora del seu amor per la música. En l'edició de vinil, ' Land of Paradise ' obre la segona cara del disc: missatge d'esperança lidiada per una hipnòtica secció de vents que connecta els paisatges anglesos més urbans amb un missatge poètic de jazz universal. 'I Belong To You' és una mirada cap a una era més clàssica de l'expansió del soul per mantenir-se ferm en 'Forget Me Not' de llenguatge R&B més modern, estimulat per melodies i bona dosi de funk. 'Missing You' bé podria rememorar l'estil de Bobby Womack, acústic, soulero, mentre que 'Empty Road' és un emotiu final per a una història meravellosa.

EDUARD GENER

Va destacar amb la publicació del seu primer disc, Les Avingudes, presentat al llarg del 2015-16 als principals clubs de jazz i escenaris del país.

Ha participat al Disc de La Marató 2015, a l'espectacle/disc La Pols i l'Era i el seu debut va ser escollit com una de les sorpreses de l'any pel programa El món a Rac1 i DeIicatessen, de Catalunya Ràdio.

¿DIUMENGE" són 10 talls de soul, swing i rhythm and blues agitats amb el caràcter imprevisible d'aquest cantautor. Un retrat de la música que de petit sonava a casa seva un diumenge qualsevol.

La proposta de Gener és una mena de creuament molt original entre la música negra i la cançó d'autor, amb una naturalitat i unes cançons que sorprenen.

Més concerts dijous, 23 / març / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: