ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

La Casa Gran: Acción Diplomática + Marina Herlop + STA + Señalada + Nova Nord + Ex Continent + Extrarradio + L'Hereu Malalt

Organitza: Sala Apolo i Famèlic

Semblava que mai ens ho creuríem, però el futur més desitjable per la música catalana ja està aquí. Des de fa uns anys l'escena underground alternativa i electrònica és d'altíssima qualitat, i no és que ho diguem nosaltres: és un fet objectiu. Per demostrar-ho et presentem La Casa Gran, el mini-festival que Apolo organitza juntament amb el segell Famèlic el 29 d'abril. Atents:

Marina Herlop destil·la sensibilitat i subtilesa a parts iguals amb el seu piano, i a més, és el primer fitxatge de James Rhodes pel segell Instrumental. 

Si el que et va és el pop simple però directe, Señalada és el teu grup. També hi haurà dub i reggae amb STA (sí, tenim grups per a tothom).

L'Hereu Malalt és la unió estranya entre L'Hereu Escampa i Dofí Malalt, així que a saber... diu la nota de premsa que fan "cançons tendres però fermes": doncs això, la mescla dels uns i l'altre.

Seguim amb electrònica:

Arnau Sala presenta el projecte minimalista Ex Continent, que parteix de la base de la seqüència i la repetició com a eina d'organització.

Després hi ha Extrarradio, que toquen tots els pals - house, pop, psicodèlia... - no concreten, però ei: mola. 

Nova Nord seran el teu grup preferit en breu: electrònica fosca marada per  una sensibilitat pop inherent a les seves cançons.

I si s'ha de ser fan d'algú, és d'Acción Diplomática pel seu new dark romantic wave. Com et quedes?

Total, que sempre és millor escoltar: fes clic als links dels artistes i gaudeix-ho, nosaltres ja els hem posat segell de garantia.

La Casa Gran se celebrarà a La [2] de Apolo i les entrades ja estan a la venda!

Més concerts dissabte, 29 / abril / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: