ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

JAMES & BLACK (SOUL, R&B, JAZZ/USA)

Bruce James i Bella Black van unir les seves forces en 2011 a Austin, Texas, d'on prenen les arrels de la seva música seguint a més, la tradició del Southern Soul de New Orleans i Memphis. En 2012 van traslladar-se a Europa, tocant a Bèlgica, Holanda, Alemanya, Itàlia, Espanya… i compartint escenaris amb artistes com Gregory Porter, Lee Fields, Nikki Hill, Sister Sledge, Lenny Williams, Allen Toussaint… A més de gravar 3 discos.

Bruce James és natural de Houston, Texas i no hi ha dubte de que és un soul man. En la seva música es troba el so del Sud, de l'església, dels juke joints i el de la ruta musical que va desde Memphis fins a Detroit. El soul està en la seva veu, en el seu inimitable toc al teclat, en les seves composicions i als temes del repertori històric del R&B, jazz i pop que fa seus. Amb la seva anterior banda “Tunji & the Bruce James Soultet” va compartir escenari amb figures de la talla de Jimmy Smith, Bernie Worrell, Burning Spear, Black Eyed Peas, Dr. John, The Last Poets, Hugh Masakela, Soulive, Guru, Leon Russell, Clay Hammond o Fred Wesley.

Bella Black és una cantant amb una poderosa i profunda veu de contra-alt i una eclèctica mescla d'estils incloent R&B, soul, jazz i rock. Black és nascuda i criada en la petita comunitat d’Indian Hill, Texas, on va començar com a cantant a l'església baptista local. Però Bella Black és més una poeta que una cantant, que captiva a tots aquells que tenen la sort de veure-la en escena. Va formar part del “Bruce James Soultet” i es va unir a James & Black en 2012.

Més concerts dissabte, 6 / maig / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: