ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Concert Solidari homenatge a El Gran Manel: Tendrum + El Gran Manel

El Gran Manel: elgranmanel.bandcamp.comTendrum: tendrum.bandcamp.comOrganitza: Fuck&Young

Manel Roig, per al públic El Gran Manel o simplement Manel per als amics, ens va deixar just abans del Nadal de 2016, com no podia ser d'altra manera, va portar les segones intencions fins a les últimes conseqüències.

Periodista musical, agitador cultural i en últim terme músic de vocació i de vici, ment fervent d'idees, lluny de tota corrent de moda, al seu cap corria tota la música i tots els discos que va escoltar...Des de Dylan, Sonic Youth, Tom Waits, la Velvet, The Cure, Jesus and Mary Chain fins als mateixos Bowie o Leonard Cohen als que va seguir en any de comiat.

Amb dos àlbums autoeditats, l'homònim "El Gran Manel", on s'inclou una particular versió de Robert (Kind Hearted Woman) re-batejada com "Tengo una mujer tan buena", que va aparèixer al dis tribut al pioner del blues titulat "Pactando con el Diablo", i un segon i desgraciadament visionari "El Gran Manel is dead", pura mescla de folk-sorollista indie.

Des d'aquí volem retre tribut a El Gran Manel musical, però sobretot al Manel company i amic, el que somiava amb ser el Beck de L'Hospitalet.

Els concerts consistiran en les dues formacions que van tocar amb el Manel, tant a Vellut com a El Gran Manel, interpretant les seves cançons acompanyats a la veu de diferents artistes com HELENA MIQUEL, Le Petit Ramon, The Missing Leech (Maurici Ribera), Caustic Roll Dave, Tendrum i membres de Los Beef.

Entrada solidaria de 4€ a benefici de l'Àrea del Cor de l'Hospital Sant Joan de Déu Barcelona.

Més concerts dijous, 25 / maig / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: