ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Festival Talent 2017: Néstor Vinaixa + Marc Santó

Organitza: Taller de Músics

Benvinguts a la cinquena edició del Festival Talent!

Durant quatre dies podrem gaudir de més d'una desena de concerts gratuïts a la Sala Apolo i al nou espai del Taller de Músics, el Taller de Músics 24. Seran projectes a càrrec de les noves generacions del Taller de Músics que aquest any es titulen. Tots ells pujaran a l'escenari per presentar propostes pròpies que han anat treballant durant els darrers mesos. Veurem estils variats, formacions petites i d'altres de més grans, improvisació, homenatges a artistes de renom i repertoris propis, però sobretot veurem molt talent!

El festival pretén descobrir al públic nous artistes apostant per la creació emergent i actuant com a plataforma d'impuls per a la difusió i promoció de projectes de joves músics que representen el present i el futur de l'escena del jazz, el flamenco, el rock i altres músiques modernes.

Si t'agrada la música en directe i vols conèixer les noves generacions de músics, el Talent és el teu festival!

Néstor Vinaixa

Després d’analitzar l’afrobeat de Fela Kuti en profunditat, Néstor Vinaixa busca la connexió entre aquest estil i la música moderna americana més actual. Influenciat per grups com RH Factor, Erykah Badu, Brecker Brothers i Jacques Schwartz-bart, Néstor Vinaixa oferirà un concert dinàmic, variat estilísticament i carregat de groove.

La riquesa rítmica de l’afrobeat, el neo soul, el funk i el hip hop fan d’aquest treball un mosaic d’estils i ritmes units per una sola cosa: els tocs característics que agermanen aquests gèneres.

Marc Santó

El quartet presentarà temes amb melodies d'amalgama compostes per Marc Santó sota l'esperit tradicional de les melodies irlandeses i dels Balcans, així com també noves propostes de fusió. Amb una formació moderna (violí, piano, baix i bateria) es donarà un so nou a temes que caminen per compassos poc habituals però que tenen a veure amb temes populars de moltes tradicions.

 

Més concerts dijous, 29 / juny / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: