ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Festival Talent 2017: Àlex Badia + Pere Martínez

Organitza: Taller de Músics

Benvinguts a la cinquena edició del Festival Talent!

Durant quatre dies podrem gaudir de més d'una desena de concerts gratuïts a la Sala Apolo i al nou espai del Taller de Músics, el Taller de Músics 24. Seran projectes a càrrec de les noves generacions del Taller de Músics que aquest any es titulen. Tots ells pujaran a l'escenari per presentar propostes pròpies que han anat treballant durant els darrers mesos. Veurem estils variats, formacions petites i d'altres de més grans, improvisació, homenatges a artistes de renom i repertoris propis, però sobretot veurem molt talent!

El festival pretén descobrir al públic nous artistes apostant per la creació emergent i actuant com a plataforma d'impuls per a la difusió i promoció de projectes de joves músics que representen el present i el futur de l'escena del jazz, el flamenco, el rock i altres músiques modernes.

Si t'agrada la música en directe i vols conèixer les noves generacions de músics, el Talent és el teu festival!

Àlex Badia

Amb un repertori compost i arranjat per ell mateix, Alex Badia analitza les sonoritats i els engranatges rítmics i harmònics de la música de nova creació del s. XXI. S'endinsa en estils tan variats com el jazz, el funk o el hip hop i defensa una actuació rica en tots aquests estils. Tot això acompanyat d'una mirada crítica i pràctica del paper que tenen els instruments de tecles quan desenvolupen un rol solista.

Pere Martínez

El jove cantaor Pere Martínez presenta aquesta proposta acompanyat per Max Villavecchia, Javier Garrabella, Joan Carles Marí i el baile de Jose Manuel Álvarez. Junts presentaran temes al voltant de Manuel de Falla i altres figures destacades com Lorca, Albéniz i Pedrell. La formació portarà les composicions a un terreny proper al jazz i al flamenco, allunyant-se del clàssic però conservant-ne la identitat.

Més concerts divendres, 30 / juny / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: