ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

GOLDEN DAWN ARKESTRA (AFROBEAT/JAZZ/PSICODÈLIA)

La "Golden Dawn Arkestra" prové d'un petit planeta de la constel·lació Cygnus, a anys llum de distància, en els confins de la galàxia. La Arkestra duu a terme experiments relacionats amb l'espai i els viatges en el temps a través de l'ús del so i el moviment. Els seus seguidors es delecten en aquests rituals; Tots donen testimoniatge del seu jo superior i gaudeixen alegrement de la llum eterna que ens uneix a tots com un. Armats amb instruments únics que inclouen, metalls, percussió, sintetitzadors, vibràfon i clarinet baix, la Golden Dawn Arkestra combina grooves amb textures cinemàtiques. Les imatges teatrals de l'Arkestra s'enriqueixen encara més amb les aparicions de diversos ballarins que, igual que els músics, vesteixen amb brillants peces que recorden als regnes intergalàctics d'antany.

Inspirat en l'exuberància per les pràctiques rituals com les processons, el cant i el poder de la música en si, el públic, fetillat, viu un autèntic frenesí. La Golden Dawn Arkestra torna d'ions de viatge espaitemporal al planeta Terra portant-li el seu LP de debut "Stargazer". Des del seu aclamat EP, la Golden Dawn Arkestra ha viatjat per l'espai recol·lectant encara més deïtats intergalàctiques per unir-se a les seves experimentacions sonores. Stargazer et porta un so més gran i expansiu, que representa l'al·legria i l'èxtasi que Golden Dawn Arkestra porta al públic a més de continuar difonent un missatge de consciència extática.

 Gravat i produït per Erik Wofford (Black Angels, Okkervil River, Octopus Project) en la seva catedral de so a la vora del Riu Colorado, Erik aporta la seva experiència en Psicodélia, so analògic i reverberacions a les vibracions ja eclèctiques. La ARKESTRA orgullosament presenta a "Stargazer" un diari sónic de les seves exploracions còsmiques amb l'esperança que vostè també pugui experimentar l'alegria de surar sobre els rajos plens d'amor de RA.

Més concerts dissabte, 29 / juliol / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: