ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

ASPENCAT + SMOKING SOULS - CURTCIRCUIT

 

 

 

 

A finales de año, ASPENCAT se despide de los escenarios por un periodo indefinido con 7 conciertos muy especiales que tendrán como colofón final un gran concierto en la sala Razzmatazz. Después de 11 años en activo y más de 600 conciertos, la banda valenciana pasará por CURTCIRCUIT para celebrar una gran fiesta de despedida que no sabemos si será la última… Vendrán acompañados de muchos amigos/as con los que han compartido escenario y tienen preparadas muchas sorpresas para hacer que sea una noche inolvidable.

 

 

 

 

 

La joven banda valenciana, SMOKING SOULS, presentará su tercer disco titulado “Cendra i Or” en el marco del CURTCIRCUIT 2017. Después de los exitosos “Nòmades” (2015) y el debut “L’espenta” (2013), este nuevo trabajo los consolida como un grupo de referencia de la fructífera escena musical valenciana. Un total de 11 nuevos cañonazos de rock añadiendo, en este caso, nuevos ritmos, métricas y sonoridades influenciadas por el pop, la música disco, el latin…

 

 

ASPENCAT

 

A finals d’any, ASPENCAT s'acomiada dels escenaris per un període indefinit amb 7 concerts molt especials que tindran com a colofó final un gran concert a la sala Razzmatazz. Després d'11 anys en actiu i més de 600 concerts la banda valenciana passarà per CURTCIRCUIT per celebrar una gran festa de comiat que no sabem si serà l’última… Vindran acompanyats de molts amics/as amb els quals han compartit escenari i tenen moltes sorpreses preparades per a que sigui una nit inoblidable.

LA HISTORIA ÉS NOSTRA...PER SEMPRE

Estimats/des! Com javàrem anunciar al gener, al final d'questa gira 2017 ens acomiadarem delsescenaris per un període indefinit. Després d’11 anys i més de 600 concerts,necessitem fer una parada que no sabem quan durarà, i per això volem escriureaquest capítol amb totes/ts vosaltres, ja que podria ser l'últim de la nostrahistòria.

Però no volem que siga un comiat trist, ben al contrari.

Volem celebrar que els nostres camins s'hagen creuat, rememorar cada plaçai cada nit que hem encès amb vosaltres durant tots aquests anys, tornar asentir les vostres mirades de complicitat i tot l’amor incondicional que ensheu regalat per guardar-los al racó més especial de la nostra memòria i que ensacompanyen per sempre!

 

Farem 7 concerts moltespecials que tindran com a traca final un GRAN CONCERT a la sala RAZZMATAZZ deBARCELONA per acomiadar-nos de tota la família catalana que ens ha cuidat tantdurant aquests 11 anys!

 

Ens acompanyaranmolts amics/gues amb les quals hem compartit escenari i mil aventures! Hi hauràmoltes sorpreses més, que poc a poc anirem desvelant!

Vos necessitem per fer-ho molt gran família!!! Vindreu?

PERQUÈ LA HISTÒRIAÉS NOSTRA I QUEDARÀ PER SEMPRE!

 

Més concerts dissabte, 21 / octubre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: