ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

TROMBONE SHORTY - 49º Voll-Damm Fest Int Jazz

 

 

 

 

49 Voll-Damm Festival Internacional de Jazz de Barcelona

13 Aniversario Razzmatazz

Trombone Shorty & Orleans Avenue.

 

 

 

 

 

 

Dissabte, 9 de desembre, 21.00h, Razzmatazz

 Trombone Shorty, diguem-ho sense embuts, és el músic més espectacular que ha sorgit en la Nova Orleans del segle XXI. Autor d'un combinat de jazz, soul, funk, rock i hip-hop que en directe s'eleva a l’enèsima potència, el trombonista, trompetista i vocalista ens presenta, en el seu retorn al festival, el seu disc de debut per Blue Note, Parking Lot Symphony, un enregistrament amb irresistibles peces pròpies i versions d'icones de la ciutat del gumbo com The Meters i Allen Toussaint. Forjat als carrers de Tremé (on amb 3 anys ja desfilava amb brass bands i amb 6 les dirigia), Trombone Shorty es disposa a sacsejar Barcelona amb els imprescindibles Orleans Avenue i l'honor, a l'abast només de les llegendes, d'haver oficiat el maig passat el concert de clausura a l’escenari principal de l'últim New Orleans Jazz & Heritage Festival. Trombone Shorty, de nou al nostre festival. Un viatge als colors i les olors de Nova Orleans sense moure’ns de Barcelona. Una explosió de música i de vida. Prepareu-vos per ballar, com en els vells temps del jazz.

 

Troy Andrews, conocido musicalmente como Trombone Shorty, llega al 49º Voll-Damm Festival Internacional de Jazz inundándolo de la pura esencia de Nueva Orleans. Nacido en una familia de músicos en la capital de Louisiana, su música combina a la perfección soul, funk y tradición de brass bands, con melodías pop y rock.

 

Sobre el escenario de Razzmatazz podrás disfrutar de este talento sureño que canta, baila y toca el trombón y la trompeta acompañado de su banda. 

 

Trombone Shorty, trombó, trompeta i veu

Dan Oestreicher, saxo baríton

Bk Jackson, saxo tenor

Mike Ballard, baix

Pete Murano, guitarra

Joey Peebles, bateria

Més concerts dissabte, 9 / desembre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: