ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

London Afrobeat Collective + Alma Afrobeat Ensemble

Para mayores de 18 años. Entrada gratis para la sesión Caníbal con la entrada de este concierto.

Oferta Apolo 113 o Appolo: 12€ + gastos de gestión Anticipada: 15€ + gastos de gestiónTaquilla: 18€

London Afrobeat Colective: www.lacband.co.ukalma Afrobeat Ensemble: almaafrobeat.comOrganitza: universocanibal.com

Després d'haver estat a l'avantguarda del circuit de música en viu a Londres, i després de l'èxit d'una gran quantitat d'actuacions internacionals després del seu debut homònim, la LAC, el col·lectiu de 10 grans músics s'estableix per encapsular l'energia generada durant les presentacions en viu, combinant-ho amb una gran habilitat per compondre cançons, evolucionant i refinant la seva destresa musical.

El resultat de tota aquesta feina és el seu àlbum "Food Chain" (2015), sens dubte el millor treball de la banda fins a la data, on es mantenen fidels als seus principis originaris del moviment Afrobeat i aplanant el camí per al seu futur dins un gènere únic i emocionant per a ser escoltat i gaudit en tot el món.

Alma Afrobeat Ensemble. Després d'un estiu molt ocupat amb concerts a Berlín, les Illes Canàries, un mes de gira als EEUU, i Rototom, AAbE torna als escenaris a Barcelona. El grup de referència de l'Afrobeat ens porta el seu directe potent, cançons originals i Groove imparable. A la tardor tornaran a l'estudi per acabar el seu 4t disc, del que ja n'han presentat el single "Remember".

Més concerts dimecres, 13 / setembre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: