ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

AASOMÈTRIC + CÈLIA VILA

AASOMÈTRIC 

AAsometric, és un duo de música alternativa. Adrià Montoya a la veu, i Adrià Serrano a la guitarra, creen una música especial, on intenten buscar noves sensacions, a partir de la conjunció entre la lletra, l'harmonia i la melodia. 

Els dos components es coneixen al Batxillerat Artístic, on comencen a gravar "covers" de cançons d'artistes com, Daniel Johnston, Johns Frusciante, Bob Dylan, d'entre d'altres. (Els podeu escoltar al seu Youtube).  

Amb el temps creen una personalitat pròpia, i s'interessen per la composició de temes pròpis. Una música que sorgeix de la unió entre la lletra i la música, evitant els additius i les sobreproduccions típiques de la música comercial. D'aquesta creació neix el seu primer EP, anomenat "Woodfields"(2014), on podem escoltar 7 cançons acústiques difícils de catalogar o posar en el sac d'un gènere.  

Amb el nou EP fan concerts per les comarques Barcelonines. Els seus directes es caracteritzen per ser molt diversos, fent de cada un, una experiència diferent per als oients.  

L'any 2015 treuen un nou "single", anomenat The Middle, on introdueixen sintetitzadors, i sons més elèctrics. 

Actualment estan treballant en la composició de noves cançons, treballant noves sonoritats a partir de la guitarra elèctrica. 

FACEBOOK BANDCAMP SOUNDCLOUDYOUTUBE

 

CÈLIA VILA 

Em presento...sóc la Cèlia Vila i m'acompanyaré de la meva guitarra. Interpretaré composicions pròpies però també versions de tots els temps. Són melodies que musicalitzen instants de la vida, amb la intenció de crear un ambient càlid, proper, ple de màgia, per poder transmetre allò que alguna vegada sentim en paraules.

FACEBOOK TWITTER YOUTUBEINSTAGRAM

Més concerts dissabte, 16 / setembre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: