ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Esplendor Geométrico + Dive

Anticipada: 18€ + gastos de gestiónApolo 113: 16€ + gastos de gestión (promoción limitada a 50 entradas)Taquilla: 20€Punto de venta: Discos Revolver, Annexia T-shirts, Discos Paradiso, FNAC, Carrefour, Halcón Viajes

Esplendor Geométrico: esplendorgeometrico.bandcamp.comDive: www.dirkivens.comorganitza: Sturm Promotions

Esplendor Geométrico són una referència mundial, una llegenda viva de la música electrònica, uns herois del so industrial. Serà un luxe tornar-los a tenir entre nosaltres, després del sold out que van fer l'últim cop a l'Apolo. Amb l'Arturo Lanz vivint de nou a la Xina, és més complicat gaudir d'un concert de la banda a Europa. Presentaran el seu nou disc "Fluida Mekaniko", a més de repassar els clàssics.Compartint cartell amb ells, la llegenda belga de la música industrial. Dive torna a Barcelona amb el seu nou àlbum "Underneath".

Condicions d'accés per a menors de 16 anys: podran entrar acompanyats d'un major de 18 anys que se'n farà responsable. En cas que l'adult no sigui el tutor legal, serà imprescindible entregar el document de responsabilitat  signat pel tutor i per l'adult que acompanyarà al menor, així com la fotocòpia del DNI del tutor legal. Totes les  persones que entrin al recinte hauran de mostrar el DNI o equivalent al personal de seguretat de la porta de la sala.

Més concerts divendres, 22 / setembre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: