ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

MIRABAI CEIBA

Mirabai Ceiba amb Bogdan Djukic al violí i percussions, i ambels invitats especials Tina Malia & Gonzalo Paniagua tornen a Barcelona, el concert del 12 de maig 2018, a les 20:00 a la Sala BARTS.

Els delicats sons d'arpa, piano, i la barreja de guitarra amb veus amorosament entrellaçades descriuen la música de Mirabai Ceiba. Els seus concerts són celebracions per a la pau i l'amor que encarnen en la música com a llenguatge universal que uneix a tots els pobles, cultures i tradicions del món.

Mirabai Ceiba és un duo format pel guitarrista / cantant Markus Sieber i la cantant / arpista / pianista Angelika Baumbach. Vénen de diferents parts del món. Markus és d'Alemanya Oriental. Angelika va néixer a Tucson, Arizona, i es va criar en un petit poble prop de la ciutat de Mèxic, la filla d'una mare mexicana i pare alemany.

Junts, Angelika i Markus han forjat un nou estil atractiu de la música devocional del món barrejant mantres en gurmukhi de la tradició de Kundalini Ioga amb cançons originals en anglès i espanyol, que reflecteixen una influència nativa americana i també atrauen les paraules de saviesa de Rumi, Thich Nhat Hanh, Guru Nanak i Yogi Bhajan. En concert, inspiren a tots els presents a cantar junts en un esperit d'amor i unitat.

Fins i tot el nom de Mirabai Ceiba encarna les influències de l'Índia i natives d'Amèrica Llatina. Les seves cançons expressen l'anhel de l'ésser individual per ser un amb l'ésser universal, representat per Krishna. Per Angelika i Markus, el nom Mirabai és l'exploració, la devoció, la inspiració en tots els diferents aspectes de la divinitat. I la Ceiba és un arbre sagrat d'Amèrica Llatina que mai es talla i creix molt alt. "Volem que la nostra música sigui com l'arbre de Ceiba, amb profundes arrels a la Mare Terra i branques que s'estenen al llarg i ample del Pare Cel", comenten Markus i Angelika.

Més concerts dissabte, 12 / maig / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: