ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

ARREPLEGATS + ENTRE D'ALTRES

ARREPLEGATS 

Els Arreplegats, es un grup que es forma a partir de les típiques quedades amb amics per tocar la guitarra i fer versions (festes d'aniversari, dies qualsevols fent música de carrer, estades a fora de la discoteca fins que surt el sol...) i que a poc a poc es va creant un bon ambient i surten ganes de començar a fer concerts.

Durant aquest any, hem visitat diferents bars i sales privades de Catalunya, tot repartint el més pur estil “rumbero” des de los “Delinquentes”, passant per “Sabina”, “Melendi”, “Estopa” i “Peret” entre molts altres, la nostra idea es fer arribar l’estil de tocar la rumba de carrer a sobre dels escenaris i poder gaudir així en un bon espai el que pot arribar a transmetre aquest format. 

Per aquesta ocasió especial, hem volgut portar un concert molt dinàmic i ple de col·laboracions, ja que els integrants dels arreplegats formen part de “EL QUINTO CARAJILLO”, aquests estaran fent diferents col·laboracions de versions i fins i tot, algun tema de “EL QUINTO CARAJILLO” amb la banda al complert, també comptarem amb dues veus del tot flamenques, acompanyant a la secció de palmes, que ens faran ballar a tothom. Esperem que us agradi!  

FACEBOOK 

 

ENTRE D'ALTRES 

Entre d'Altres és un projecte musical emprès per tres joves cantautors manresans que ens hem unit per donar un toc diferent a les nostres cançons i buscar noves sonoritats. Amb una base de guitarres, baix i percussions, toquem únicament temes propis en format acústic d'estils diferents i intentem, amb el nostre directe proper i distès, buscar la comunió amb el públic. És un projecte amb pocs mesos de vivència però amb moltes ganes de provar coses noves i de seguir treballant. 

 

Més concerts dissabte, 23 / setembre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: