ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Soda Jam Session #139 amb Xavier Casellas

El convidat d'aquesta setmana es xavier casellas.

El seu pare no era músic, però sí tenia una obsessió pels grans crooners i les grans orquestres. Sinatra, acompanyat per les big bands de Nelson Riddle o Don Costa; Tony Bennet, Ella Fitzgerald i Louis Armstrong; Nat King Cole, Billy Holiday, Johnny Mathis, Perry Como, Sammy Davies Jr... i tants d'altres, el varen obrir les orelles i l'ànima a una música que sempre ha sentit molt propera. Molt més que la sardana. Es passava hores i hores cantant amb els vinils que sonaven a casa.

Molt més endavant va fer del cant la meva professió. Va tenir l'oportunitat de tocar d'altres gèneres com el rock, el country, la música lleugera i de ball, llatina, etc. Però el jazz, curiosament, va quedar dipositat on els sentiments més profunds queden guardats, rodejat d'altres records íntims que dormen.

Amb el temps, i de forma gaire bé accidental, aquests records latents van anar despertant. Ara, aquell jazz que el feia somiar de petit, és el principal vehicle d'expressió del que disposa, i el que més satisfacció el produeix.

Fruit d'aquest desig per expressar-se, de trobar aquella veu dormida.

Xavier Casellas: veu

Santi Colomer: bateria

Marc Cuevas: contrabaix

Nico Sanchez: guitarra

http://tallerdemusics.com/equipo-pedagogico-princi...

https://www.youtube.com/watch?v=7uvu_kq4pmy

Més concerts dijous, 22 / febrer / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: