ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Clap Your Hands Say Yeah

Clap Your Hands Say Yeah: cyhsy.comOrganitza: Sala Apolo

Han passat ja tres anys des que Clap Your Hands Say Yeah va publicar "Only Run" i ara per fi surt a la venda "The Tourist", el cinquè àlbum d'estudi d'Alec Ounswort. El disc portarà al cantant i guitarrista a fer una extensa gira pels Estats Units i Europa, que arribarà a Barcelona el dia 13 de Gener.

Després del sobtat èxit inicial dels discos "Clap Your Hands Say Yeah" (2005) i "Some Loud Thunder" (2007), anomenats per Pitchfork com "best new music", els diferents membres de la banda varen començar a involucrar-se en projectes paral·lels que van acabar per dissoldre el projecte, deixant-lo en mans de Punswort. El disc que es publica avui sorgeix d'un període durant el qual l'estatunidenc ha fet una intensa recerca sentimental per a processar una etapa difícil, i les seves cançons han resultat ser part d'un procés catàrtic.

"M'agradaria dir que no va ser una etapa fosca, però va ser un moment difícil de la meva vida, d'entre els més difícils". Ounswort explica com aquesta etapa l'ha influït a l'hora de compondre el nou disc: "Necessitava fer alguna cosa per intentar desfogar-me, i així és com ho aconsegueixo. A pesar que es podria dir que succeeix a tots els discos, aquest és possiblement el que m'ha permès alliberar-me més". "Sempre necessito intentar fer alguna cosa que em repti", inclou.

La independència creativa d'Ounsworth és una assegurança d'integritat musical, gràcies a la qual Clap Your Hands Say Yeah s'ha mantingut Fidel a una visió artística i encara que "The Tourist" hagi estat creat en una etapa desafiant per l'autor, mostra la seva capacitat de seguir endavant amb la seva visió sense que importin les circumstàncies.

El disc va ser enregistrat a l'estudi de Dr. Dog a Filadèlfia, i mesclat per Dave Fridmann, qui ja havia treballat en els dos discs anteriors del grup, "Some Loud Thunder" i "Only Run".

Condicions d'accés per a menors de 16 anys: podran entrar acompanyats d'un major de 18 anys que se'n farà responsable. En cas que l'adult no sigui el tutor legal, serà imprescindible entregar el document de responsabilitat  signat pel tutor i per l'adult que acompanyarà al menor, així com la fotocòpia del DNI del tutor legal. Totes les  persones que entrin al recinte hauran de mostrar el DNI o equivalent al personal de seguretat de la porta de la sala.

Més concerts dissabte, 13 / gener / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: