ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Barcelona Gipsy balKan Orchestra (Balkan party)

Barcelona Gipsy balKan Orchestra (BGKO) és l'evolució de la Barcelona Gipsy Klezmer Orchestra, un grup de música Klezmer i Gitana de l'est d'Europa que, durant tres anys es va convertir en un referent de la música balcànica a Barcelona, ciutat en la qual va néixer i on, en molt poc temps, va aconseguir una notable projecció internacional.

L'actual BGKO està formada per Sandra Sangiao (veu, Catalunya), Mattia Schirosa (acordió), Ivan Kovacevic (contrabaix, Sèrbia), Julien Chanal (guitarra, França) i Stelios Togias (percussió, Grècia), els qui ja pertanyien a l'antiga formació. Però, a més, la nova compta amb la presència de Joaquín Gil (clarinet, Màlaga) i Oleksandr Sora (violí, Ucraïna).

Aquests set músics nòmades i apassionats exploradors dels sons klezmer i gitano estenen així la seva inspiració a un gènere musical més ampli, entenent la música balcànica com un conjunt de tradicions musicals i una cultura multiétnica que van més enllà dels seus confins geogràfics i que es nodreix també de totes aquelles tradicions històriques que han habitat alguna vegada aquestes terres: jueus ashkenazi i sefardís, gitanos, otomans, àrabs..

Més concerts dissabte, 13 / gener / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: