ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

AMP FIDDLER (USA) // 8é ANIVERSARI MARULA

Ens acostem al nostre 8é aniversari i per celebrar-ho un concert dels bons amb un pes pesat del soul i a més, una sessió de les que de ben segur acabaran fent història... Amp Fiddler + Marula Sound System i a celebrar anys!!!

--------------------------

Amp Fiddler (Detroit, U.S.A) és una llegenda a més de teclista, dissenyador de so, cantant, compositor i productor musical. Els seus estils inclouen el funk, soul, dance i la música electrònica.

No és molt freqüent veure a un artista que li va ensenyar a J Dilla a usar una MPC i que ha escrit, gravat i actuat amb Prince, Jamiroquai, George Clinton, Seal, Moodymann i Corinne Bailey Rae entre d'altres grans noms.

La seva música beu de les referències estilístiques de les trobades amb tots aquests grans artistes i s'arrela directament en el so funk i soul amb els que l'Amp sempre s'ha sentit molt connectat.

Amp Fiddler és sens dubte un dels talents de Detroit. Després d'un temps a mig gas, Amp torna a la càrrega amb un LP en col·laboració amb Moodymann que recentment ha estat publicat per Mahogani Music.

Més concerts dissabte, 21 / octubre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: