ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Calentao#06 + Dj Sonikgroove (electrocumbia)

Calentao! deliciós plat ; entre els seus ingredients es troben ritmes tropicals com la cumbia, el porro, el merecumbé , unes cullerades de champetica i chicha peruana, tot això, salteado amb un toc d'electrònica. El seu toc secret radica que la seva preparació ha de fer-se a foc lent i els ingredients han d'estar ben guisats!

En aquesta ocasió comptarem amb Daniel Bahamón compositor, cantant, gaitero. Actualment és una de les noves figures del Saxofon Jazz a Colòmbia, i Diana De la Torre cantant, involucrada en projectes de música popular i enamorada dels ritmes tradicionals de colombia!...Sabrooooso!!!

Diana De la Torre: veu

Joche Lito Bernal: bateria

Daniel Bahamón: saxo, gaita i veu

Nico Sanchez: guitarra

Sebastian Martinez: baix

I despres: sonikgroove

Dj sonikgroove és un productor i DJ colombià radicat a Barcelona el so del qual prové de la combinació de música electrònica amb elements orgànics de la música afro-llatina.

Com a productor, les seves cançons i remixes han estat llançats sota segells com a Regional (CHL), Hawaii Bonsaï (CH), Folcore Records (BCN), Cap Netlabel (ARG), i sota el seu, Gozalow.

Les seves sessions de DJ estan carregades amb línies de baix pesades, ritmes antics i sons espacials. Gèneres com Electro Cumbia, Nu Folklore, Slow House, Moombahton, Afro House, Dub, Oriental Bass, Balkan Beats i Drum & Bass es barregen de forma espontània i acurada en la pista de ball. Sonikgroove ha actuat en ciutats com Bogotà, Berlín, Estocolm, París, Tolosa de Llenguadoc, Ginebra, Zuric, Torí, Madrid, Sevilla i Barcelona.

http://sonikgroove.com/

https://soundcloud.com/sonikgroove

Més concerts dissabte, 28 / abril / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: