ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Culture feat Kenyatta Hill 40º Aniversario de "Two Sevens Clash"

Para mayores de 18 años. Entrada gratis para la sesión Caníbal con la entrada de este concierto.

Anticipada: 16€ + gastos de gestiónTaquilla: 20€

Culture: www.culturereggaeband.comorganitza: universocanibal.com

L'any 2017 marca el 40a Aniversari de la publicació del treball més reconegut de la mítica banda de Reggae Culture, el disc "Two Sevens Clash". La pròxima tardor tindrem una oportunitat de viatjar en el temps a l'era daurada del Reggae i comprovar la importància que segueix tenint avui en dia. "Two Sevens Clash" és sens dubte un dels millors àlbums Reggae mai enregistrats, i l'únic àlbum de Reggea que apareixia, en el lloc 25 de 50, entre els àlbums més "cool" dels últims 30 anys per a la revista Rolling Stones (11 abril 2002).

Jospeh Hill va fundar Culture – després de African Disciples – fa més de 45 anys. En aquest trio seminal de la música Reggae, que té al voltant de 30 discos enregistrats – el més recent World Peace el 2003-, s'encarregaven de les harmonies vocals del seu cosí Albert Walker i Kenneth Daves, que deixaria la seva plaça als anys noranta a Telford Nelson.

El 1072, Hill s'havia unit als Soul Defenders per acompanyar, al ja mític Studio One del productor Coxsone Dodd, a Dennis Brown, Burning Spear o Freddy McKay. 

Culture va enregistrar una serie de poderoses cançons amb Joe Gibbs i la seva eminència gris, l'enginyer Errol Thompson. Després arribarien diferents discos amb la productora Sonia Pottinger. Ja en 1977 el seu apocalíptic Two Sevens Clash – inspirat per les profecies de Marcus Garvey i el títol que hauria suggerit a Joe Strummer el nom del seu grup – els va fer molt populars tant a Jamaica com al Regne Unit.

Durant l'onada de violència política que va assetjar Jamaica, Culture va enregistrar Stop Fussing and Fighting, i el 1978 la seva actuació va ser un dels moments memorables del concert per la pau One Love, en el que varen participar Bob Marley i Peter Tosh. 

El 2017 veurà a CULTURE featuring Kenyatta Hill constantment de gira sobre els escenaris del planeta, en commemoració del 40a Aniversari de l'edició de l'icònic àlbum Two Sevens Clash encara avui girant als plats i sent escoltat a les emissores de tot el món.

Més concerts dimecres, 18 / octubre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: