ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Alma Brasileira (bossa nova, jazz fusión)

"Ànima Brasileira és un veritable viatge. Una peregrinació feliç i sorprenent per les músiques de Brasil, que es tradueix en una forma particular de sentir la seva cultura.

Aquest sextet es llueix tant en l'elecció del repertori, en la delicadesa dels arranjaments i en les interpretacions talentoses dels seus integrants.

Desfilen pels camins que ha obert el jazz, lliscant-se per la improvisació, recreant-se en la interacció dels músics i gestant així un disc que està viu.

Edu Llop (Casa Forte obre el disc, en una ferma declaració d'intencions), Moacir Santos, Carlos Lyra, Tom Jobim (Mojave, un preciós vals gairebé desconegut), Chico Buarque (Chão de Maragdes, la primera de les tres cançons cantades, en la lluminosa veu de Ramiro Pinheiro).

Gegants de la composició conviuen harmònicament amb les peces de Àlvar Monfort (Què Et Vaig a Explicar, Olga un samba-*choro que sembla de tota la vida), Piero Cozzi (L'Única, un altre samba amb perfums potser més jazzeros), Ramiro Pinheiro (tancant el disc, el baião evocador Viagem Nova).

En aquesta desfilada de paisatges i ritmes hi ha, al seu torn, una homogeneïtat en el concepte, una unitat que respira en la diversitat, un vernís que dóna a tot la mateixa lluentor rodona. És un disc com un viatge, uma Viagem Nova." (Ana Rossi)

ÀNIMA BRASILEIRA

Ramiro Pinheiro (Guitarra / Veu)

Àlvar Monfort (Trompeta / Flugelhorn)

Piero Cozzi (Saxo)

Rodrigo Balduino (Sota elèctric)

Ramón Ángel Rei (Bateria)

http://almabrasileira.es/

Més concerts divendres, 13 / octubre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: