ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Hercules & Love Affair + Mr. K

Hercules & Love Affair: herculesandloveaffair.netMr. K: soundcloud.com/mr_kOrganitza: Last Tour

Tres anys i una aventura en solitari d'Andy Butler és el que ha passat des de la publicació de ?The Feast Of The Broken Heart’, últim disc d' Hercules & Love Affair, fantàstic projecte pel qual han passat  Anohni, Nomi Ruiz, Kim Ann Foxman o Aerea Negrot, entre altres.

Encara no es coneix la formació per a Omnion, el nou àlbum que arribarà al setembre, però sí que en els primers avanços canten Faris Badwan de The Horrors i Sharon Van Etten. Es preveu -segons Butler- un so inspirat en "el més brut del pop dels 80" i també molta espiritualitat. I ningú dubta, a jutjar pel que ja hem escoltat, que inclourà una gran càrrega de hits.

Condicions d'accés per a menors de 16 anys: podran entrar acompanyats d'un major de 18 anys que se'n farà responsable. En cas que l'adult no sigui el tutor legal, serà imprescindible entregar el document de responsabilitat  signat pel tutor i per l'adult que acompanyarà al menor, així com la fotocòpia del DNI del tutor legal. Totes les  persones que entrin al recinte hauran de mostrar el DNI o equivalent al personal de seguretat de la porta de la sala.

Més concerts dijous, 16 / novembre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: