ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Irina Gonzalez [cantautor/cuba]

Irina Gonzalez és cantant, compositora i multi –instrumentista. Va néixer al juny del 86, en Santa Clara, ciutat al centre de Cuba cèlebre per la seva gran cultura musical.

Al llarg de la seva carrera per Santa Clara i l'Havana, va començar a escriure nombrosos arranjaments per a diversos artistes de Cuba i d'altres països. Es va reunir amb grans músics i va acompanyar en Concert a Silvio Rodríguez, Pablo Milanès, Eliades Ochoa , Santiago i Vicente Feliú ,William Vivanco, Manu Chao , Liliana Herrero i Raly Barrionuevo . Irina pertany al moviment cubà de la ” Novíssima Trova “. Les metàfores enginyoses de les seves cançons i dels seus poemes són acompanyades per ritmes de Jazz i de Bossa, una mescla de sonoritat criolla i trovadorezca que troba la seva arrel en la música afro-cubana.

Actualment Irina González viu a Tolosa de Llenguadoc i s'exerceix com a directora artística del grup ” El Gat Negre i el seu Blego Tropical ” on canta i toca diversos instruments a més forma part del grup de salsa “Conga Lliure”. Avui Irina presenta el seu nou Ep “ Mestissa “: la millor de les seves composicions, un repertori subtil ,original i commovedor.

http://www.lagitanatropical.com/es/irina-gonzalez/

https://www.youtube.com/user/laloirina

Més concerts dimecres, 15 / novembre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: