ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Peter Hook & The Lights performing the albums "Substance" of Joy Division & New Order

Anticipada: 25€ + gastos de gestiónTaquilla: 30€Puntos de venta: Discos Revolver S.L., Annexia T-shirts, Discos Paradiso, FNAC, Halcón Viajes, Carrefour 

Peter Hook & The Lights: facebook/peterhookandthelightOrganitza: Sturm Promotions

Peter Hook, cofundador i ex baixista de Joy Division i New Order, forma en 2010 Peter Hook & The Light, al costat del seu fill Jack Bates (baix), Andy Poole (teclats) i Paul Kehoe (Bateria), qui també ha col·laborat amb Chameleonsvox i Freebass. Actualment la formació compta també amb David Potts a la guitarra, que se suma al projecte el 2013. Tots ells són membres de Monaco, anterior grup de Peter Hook.

Peter Hook & The Light ha realitzat diverses gires per tot el món, amb una notable resposta de públic i crítica, tocant, en primer lloc, els primers discos de Joy Division, "Unknown Pleasures" i "Closer", disc pòstum abans de la tràgica desaparició d'Ian Curtis. Seguidament van fer el mateix amb els primers discos de New Order, "Movement" i " Power, Corruption and Lies ". En aquesta ocasió, la banda visita el nostre país en nom de la gira "Substance", que serà el pròxim mes de novembre a València "(23 a la Sala Luna), Madrid (24 a la Sala Arena) i Barcelona (25 a la Sala Apolo). Interpretaran els dos àlbums de compilació com a "best of" titulats "Substance". El primer recull els temes de Joy Division i es va publicar el 1988. El segon, el de New Order, que va veure la llum el 1987, reuneix l'edat d'or de Manchester. D'aquesta manera, ens espera una llista d'autèntics luxes, plens de màgia i emoció, amb més de dues hores i mitja de concert.

Condicions d'accés per a menors de 16 anys: podran entrar acompanyats d'un major de 18 anys que se'n farà responsable. En cas que l'adult no sigui el tutor legal, serà imprescindible entregar el document de responsabilitat  signat pel tutor i per l'adult que acompanyarà al menor, així com la fotocòpia del DNI del tutor legal. Totes les  persones que entrin al recinte hauran de mostrar el DNI o equivalent al personal de seguretat de la porta de la sala.

Més concerts dissabte, 25 / novembre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: