ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

ENTRADAS AGOTADAS: La Sra. Tomasa + Mitú

La Sra Tomasa: lasratomasa.comOrganitza: Caníbal Sound System

Després d'un inici de gira frenètic, que els va portar a oferir més de 30 concerts des que presentessin el seu nou i segon disc el passat 3 de maig, La Sra. Tomasa segueixen deixant patent la seva energia i personalitat, afrontant la segona etapa del seu tour LA NOSTRA CLAU.

I quina millor manera de finalitzar un any, ple de participacions i incursions en festivals i festes majors, que oferint una gira especial de sales per poder concentrar millor el seu directe i mostrarlo d'una manera més íntima i especial.

Aquesta gira es conformarà de set concerts repartits en diferents localitats. El tour finalitzarà el 13 de desembre a la Sala Apolo, tancant així un any carregat d'emocions inoblidables que sense cap dubte han forjat l'experiència d'un grup que ja dóna molt que parlar i molt de ballar...

 

Mitú: soundcloud.com/mitúOrganitza: Caníbal Sound System

Mitú és un llenguatge electrònic creat per sintetitzadors analògics i percussió, que porta l'oient a la profunditat del paisatge sònic de la selva tropical. Aquest univers musical únic que rep el nom de Techno From The Jungle ha portat a Mitú a actuar en escenaris de diversos festivals de música i clubs d'Estats Units, Colòmbia, Mèxic, Xile, Brasil, Suècia, Dinamarca, Alemanya, Espanya i els Països baixos. , Entre d'altres. La seva música combina ritmes electrònics com house, techno i synth pop amb cúmbia porro i altres gèneres de música afro-llatina. Mitú ha llançat 3 àlbums d'estudi i un 4rt àlbum es llançarà al juny de 2017.

Més concerts dimecres, 13 / desembre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: