ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Falsterbo

FALSTERBO és un grup musical amb més de 40 anys d'història www.falsterbomari.com

Sempre han fet música folk i han popularitzat cançons tan conegudes com Paf, el drac màgic, L'estranya joguina, Quan el sol es pon, Camí Ral, Que s'han fet d'aquelles flors, i moltíssimes més cançons que formen part de la història musical d'aquest país.

Tenen 8 vinils i 3 CD. A més a més ha estat un dels grups fundadors del Grup de Folk, amb els que han fet 3 vinils i 4 CD

Són especialistes en Folk Nord-americà, traduint i cantant cançons de Peter Paul and Mary, John Denver, i molts d'altres. Tambe composen cançons.

Actualment, Falsterbo segueix cantant i comunicant bones sensacions, cuidant molt les harmonies, l'afinació i la posta en escena.

El grup este format actualment per Montse Domènech, percussió, Jordi Marquillas, Violi, guitarra i Mandolina i Eduard Estivill, guitarra. Tots canten i per tant les harmonies són una de les seves grans qualitats. El nostre tecnic de so es l’Albert Guitart, una peça esencial.

Si veniu a veure'ns segur que passareu una bona estona. Estrenarem les cançons del nostre nou CD que seran composicions propies i cantarem junts les cançons que tots sabeu.

Més concerts dissabte, 9 / desembre / 2017

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: