ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Los Gumbo

La suma d'Alberto Gulias (veu, percussió, harmònica) i Reinaldo Rivero (guitarra, cors), és resultat de la simbiosi i química musical que s'aprecia en els seus directes.

Després de 6 anys compartint escenaris a nivell nacional i internacional, al juny de 2016 publiquen el seu primer treball discogràfic com Els Gumbo: «2 MAN BAND", presentant-oficialment al juliol al Festival Internacional de Blues de Benicàssim.

Un disc autoproduït, fruit de l'enregistrament 100% en directe d'una desena de temes, a l'estil que ells mateixos defineixen amb humor: "Just the two of us" ( "només nosaltres dos") sense seqüències gravades, ni "lupsteisions". En definitiva: Més que un duo, una banda de dues ...

L'any 2017 suposa la consolidació de la banda en festivals europeus (Abril a Noruega, agost a Alemanya ...) i la seva primera gira als Estats Units (Setembre, a Texas)

Actualment, ELS Gumbo estan en la seva Gira Europea 2018, que ha arrencant a l'Espanya Peninsular durant els mesos de gener i febrer (Madrid, Talavera de la Reina, Càceres, Barcelona, ​​Santa Coloma ...) Després d'una nova temporada de Festivals de estiu a Espanya, Finandia, Noruega i Alemanya, tornaran als EUA, amb el seu 2ª Gira Nord-americana (Texas, Mississipí, Louisiana ...)

Més concerts divendres, 9 / febrer / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: