ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Route 66

L’any 2014 van grabar el seu primer treball editat per Red Pig Recordings.

ROOT 66 són un duet ‘de directe’, totalment convençuts que la famosa frase ‘ensayar es de cobardes’ és del tot certa. Basen els seus concerts en l’espontaneitat del moment, fent que la distància entre l’escenari i el públic sigui mínima o fins i tot inexistent perquè, així que poden, desendollen els instruments i es passegen com si fossin una ‘marching band’ de New Orleans… però amb només dos músics.

RICKY ARAIZA

Nascut a San Diego, Califòrnia (EE.UU) en Ricky fa molts anys que viu al nostre país on ha treballat amb els principals artistes de l’escena musical, tant en directe com en estudi. Entre altres, ha format part de grups com La Vella Dixieland i La banda del bar, de Pep Sala.

Abans d’arrelar a Catalunya, en Ricky va viatjar per molts països formant part de grups musicals diversos i tocant tota mena d’estils però, sobretot, country, bluegrass, folk i country-rock. A finals dels anys 60 formava part de ‘la camada’ (com diu ell) de joves músics californians d’on van sortir els Eagles, abans que fessin el salt a la fama com a grup d’acompanyament de Linda Rondstadt.

Durant els anys 70 va formar part de The New Christy Minstrels, un grup de folk molt popular als EE.UU. fundat l’any 1961 per Randy Sparks i per on han passat gent com Kenny Rogers, Barry McGuire, Kim Carnes i Gene Clark (The Byrds). En aquest grup es va forjar la carrera musical d’un dels més populars cantants de country, John Denver.

David Ponsà:

En David, amb les seves guitarres, harmòniques, dobro i ukelele, es mou per diversos locals del nostre país des de fa molts anys tant amb ROOT 66 com en altres formats de duet (“The Unpluggeds’) o en solitari (‘The Beat’).

Ha fet nombrosos viatges musicals als EE.UU. on ha participat en moltes ‘jam sessions’ tant als carrers de New Orleans, Louisiana com al Pub Marino’s a Staunton, Virginia (amb membres dels Statler Brothers, acompanyants molt anys de Johnny Cash) passant pel Ga-Ana Theatre a Georgiana, Alabama (on l’any 1939 Hank Williams va fer un dels seus primers concerts) com pel mític Luckenback, a Texas.

Més concerts dimarts, 16 / gener / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: