ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

LA REPUBLICA RUMBERA

La República Rumbera presenta el seu segon disc “Som La República” el dia 20 de gener a la Sala Bikini.

Aquesta heterogènia formació musical va sorgir l'any 2011 a partir d'un curs de rumba catalana organitzat per FORCAT (Associació de Foment de la Rumba Catalana) l’any 2010, apadrinat per Pere Pubill Calaf, "Peret". Influenciada pel mateix Peret, Los Manolos o Gato Pérez, la música de La República Rumbera es caracteritza per mantenir l'essència de la rumba catalana amb un directe fresc, divertit i amb tocs surrealistes.

"Som la República” (Rocket Music, 2017) és el seu segon treball discogràfic enregistrat durant el mes de maig del 2017 a l’estudi La Casamurada (Banyeres del Penedés). En aquest disc s’hi poden trobar temes que van des de la rumba més clàssica a d'altres més íntims i amb aires de cançó d'autor passats pel sedàs rumbero. La música de La República Rumbera reflecteix la seva manera d’entendre la música i la vida amb cançons alegres, amb un increïble aroma mediterrani i a ritme de ventilador.

El disc es va crear sota la producció de Jack Tarradelles (Chakataga) i Jonathan Malla (PTT), actualment dos músics i productors referents de l’escena actual de la rumba catalana. Igualment compta amb la col•laboracions d'altres músics tant dispars com poden ser Nisio “El rumbero peixater”, Pau Riba, Jofre Bardagí, Joan Palet o David Xiberta.

Més concerts dissabte, 20 / gener / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: