ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

LOS DE MARRAS + MALOS VICIOS + DESENFRENO

LOS DE MARRAS

LOS DE MARRAS representen un rock'n'roll de carrer, de barri, ple de realitat que ens parlen d'històries quotidianes, reals, properes, que ens relaten la crua realitat a cop de rock, que ens fan treure tota la ràbia i el caràcter combatiu i que alhora ens injecten petites dosis de vitalitat, de positivisme i de reinvenció. Amb sis discos a les esquenes els valencians arriben per primer cop a Manresa a presentar en directe el seu últim disc “Reamanecer” (Maldito Records, 2017).

FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE

MALOS VICIOS

són una banda formada l'any 1992 per quatre bandarres entestats a facturar el millor punk rock melòdic d'alt calibre, amb un estil personal i ja molt definit on es complementen a la perfecció els preciosistes arranjaments de guitarres i les harmonies vocals amb una base -rítmica contundent, potent i dinàmica. 

Quant a l'apartat líric, MALOS VICIOS és una banda allunyada dels clixés habituals a què ens té acostumats el punk rock patri, de pamflet barat i esperit naïf. Lletres que parlen de la quotidianitat amb sarcasme. Àcida ironia a l'hora d'abordar la crònica social i el dia a dia, o d'una manera més profunda i emotiu quan es tracta de definir les relacions personals, els seus bons moments i misèries. En definitiva: grans tornades que s'enganxen a la memòria col·lectiva com un xiclet a la sabata, ideals per a deixar-se la veu en els directes, autèntics recitals d'adrenalina, actitud, compromís i bon fer.

WEB FACEBOOK TWITTER

DESENFRENO

Joan Roman (aka. Legend) (Bateria) / Jovi Jurado (veu) / Javi Roman (guitarra i cors) / Dani Pellicer (aka. Pelly) / M.Carmen Redondo (aka. Maryeta) (baix)

FACEBOOK YOUTUBE

Més concerts dissabte, 24 / febrer / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: