ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Spanish Guitar Evenings

El gran Pepe Camacho, i el percussionista Xavi García ens proposen un fresc recorregut instrumental a través de la guitarra espanyola.

PEPE CAMACHO - GUITARRA FLAMENCA

Guitarrista de formació autodidacta nascut a Cadis. Es va iniciar en la guitarra al costat de Pedro Javier González, avui un dels grans noms de la guitarra espanyola multidisciplinar, amb el qual ha realitzat nombrosos concerts en tota la geografia espanyola i també a França, Holanda, Suïssa i altres països europeus. Pepe Camacho és un músic d'una àmplia i reconeguda trajectòria. Ha treballat 7 anys en el quadre flamenc del tablao Los Tarantos i posteriorment al Tablao de Carmen al Poble Espanyol, tots dos a Barcelona. Ha actuat amb Toti Soler, Joaquín Cortés, Jaleo, Calamento ... Ha gravat amb Chico Ocaña, cantant de Mártires del Compás el seu últim treball discogràfic "De pedra" del qual és coautor, arranjador i productor. Entre els seus enregistraments recents destaca "El mar" de la cantant nord-americana Tori Sparks, en el qual també ha contribuït als arranjaments així com en el cd l'argenté de Badalona, d'Oriol Tramvia.

XAVI GARCÍA - PERCUSSIÓ

Músic de formació autodidacta. En 1994 es va iniciar en el món de la música com professional. Especialitzat en percussió. Des de 1999 compositor i intèrpret (percussionista) de Calamento, grup instrumental que barreja jazz, rock i altres estils amb el flamenc. Intèrpret col•laborador en directes i com a músic d'estudi per Daniele Silvestri, Rodrigo i Gabrela, Gogol Bordello, Tori Sparks, Chico Ocaña, Gino Pacífic, Caparezza, Irakunda, Selton, Omar Pedrini, Barlumen, Vittorio Silvestri, Claudio della Corte, Vicente Feliu, Oriol Tramvia, The Blackbirds, El Sobrino del Diablo, Enric Hernàez, Luigi Cabanach, Steve de Swardt, Grimpallunes, Éric Vinaixa, i Víctor Bocanegra entre d'altres. Ha compartit cartell a diferents festivals amb artistes com Duquende, Mártires del Compás, Jack Bruce, Ismael Serrano, Revòlver, Macaco, Ojos de Brujo, Els delinqüents, Sol Picó, Quico Pi de la Serra, Pau Riba, Vicente Feliu, Jaume Sisa i David Broza, entre d'altres.

Més concerts diumenge, 27 / maig / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: