ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Colectivo Panamera + Dj Andy Loop [Cumbia, calypso / Madrid - Argentina]

Colectivo Panamera renova els ritmes més volguts de l'altre costat de l'Atlántico: des de la cumbia fins al calypso, passant per la rumba i el carnavalito, barrejat tot això amb el rock més autèntic.

Les melodies que surten de la tres ments creadores del col·lectiu: Nacho Taboada, Pepe Curioni i Vanja Polacek, transmeten una alegria per viure. I les seves lletres parlen dels temes més universals de l'ésser humà, com l'amor i el desamor, el viatge per fora i per dins d'un mateix i el pas del temps.

Colectivo Panamera desplega en les seves directes diversió, ball i bon rotllo sense mesura. Gràcies a aquesta electrizante posada en escena, en menys d'un any, ja han recorregut pràcticament tota la geografia espanyola, deixant al seu pas milers de panatrópicos endollats als seus sons de mestissatge.

Un viatge per territori nacional i internacional, que continuarà en breus, quan el trio acabi de gravar el que serà el seu primer disc d'estudi. 2018 arribarà carregat de sons nous. Amb ells, la volta al món en un núvol de ritmes i poesia, serà possible. I travessarà qualsevol tipus de frontera, edat i sexe.

https://www.youtube.com/watch?v=yg-tdqhuk5g

http://www.colectivopanamera.com/

https://soundcloud.com/dj-andyloop

Més concerts dissabte, 17 / març / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: