ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

FOYONE

FOYONE

El passat octubre de 2017 ha llançat el seu desè àlbum "Rico Sin Denuncia", el projecte més ambiciós plantejat a dia d’avui, amb les col·laboracions vocals com Kase.O, N Wise, Prok, Ayax, i Akapellah. '... Una obra con vida propia, de la que nadie es dueño y en la que cada canción es un mundo esperando que tú, querido oyente, lo descubras y explores...' 

L'estiu passat van formar part del cartell de Festivals tan representatius com el Carpe Diem de Getafe, Weekend Beach, Mula Fest, Arenal Sound... El 2017 ja ha participat en les derreres edicions de Sol Festival en Ecija, Al Rumb Festival, Weekend Beach 2017, Viñarock 2017. 

Foyone és un Artista que parla de déu, els alienígenes, la droga, les putes i la sagrada energia còsmica que tot ho mou. 

Resulta estrany però estrany és exactament l'adjectiu que posaries en veure a un “raper” de dos metres assegut, encorbat, sobre una galleda al port de Màlaga pescant al capvespre mentre “rapeja” a la càmera directament amb els ulls clavats en l'objectiu saludant amb la mà dient "hola humà, estàs parlant amb el reptilià". Això és Foyone, un tipus cru visceral i directe, que a més de pescar també juga al LOL mentre “rapeja”, o el podem veure amb un nan cuinant droga en els seus vídeos, o una cita en el llac en la qual li demana matrimoni amb “tripis” en comptes d'anells... i així un llarg etc. 

Sota tot aquest aparent contrasentit s'amaga un missatge profund de lluita, esforç, constància, coratge i acte superació que cala en l'oïdor i que mostren ells mateixos, la qual cosa els ha portat en amb prou feines dos anys a ser un dels grups de rap que mes concerts dóna tant a Espanya com a Llatinoamèrica. 

Compta amb diversos àlbums, l'últim al costat del Mc Canadenc Mercules, "Creepy from thahood", posterior al seu 7è i 8è àlbums, La Jaula de Oro 2.0 i la primera versió d'aquest homònim. Amb aquests treballs ha recorregut Mèxic, Perú, Xile, Colòmbia, Argentina, Uruguai, N.I, Boston, Chicago... Durant Tardor de 2016, ha realitzat una gira per Espanya amb el Mc veneçolà, Akapellah.

FACEBOOK TWITTER INSTAGRAM YOUTUBE

 

Més concerts dissabte, 12 / maig / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: