ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

NARCO + SINAIA

NARCO

Després de 3 anys a la carretera amb “Dios te odia” Narco treu el seu 7è disc d’estudi, “Espichufrenia” amb el que arriba a la seva maduresa on tots els sons d’elements electrònics i altres musiques deixen de ser una influencia i s’integren perfectament al so NARCO. 

En aquest darrer disc conten amb col·laboracions com les de Ana Curra, El Coleta, Space Surimi o Dub Elements. 

El grup sevillà NARCO porta més de deu anys a les seves esquenes sense parar de gravar i girar. En els últims anys ja han sortit a la llum “Alita de Mosca” (Malpito Records – 2010), “La Rave del Infierno” (Malpito Records – 2011) primer disc espanyol en el que una banda de l’estil de Narco ha estat remesclada per productors de música electrònica, “La Sevilla del Diablo” (La Balacera – 2012) un EP gravat a mitjes amb els grup també sevillà REINCIDENTES, “Versiones para no dormir” (La Balacera – 2013) i “dios te odia” (La Balacera 2014), disc on troben la maduresa en una nova etapa amb un so més definit que incorpora els elements clàssics de Narco i n’afegeix de nous

FACEBOOK INSTAGRAM YOUTUBE

 

SINAIA

Rock amb metall i esquitxat pel punk. Directe contundent, actitud dedicada, amb influència de S.A. fins Rise Against, passant per Barricada o Refused.

FACEBOOK BANDCAMP

Més concerts dissabte, 19 / maig / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: