ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

 PARADISE PHANTOMS + MANDRUKA

Paradise Phantoms neix sota l'essència d'una pel·lícula dels anys 70 anomenada “The Phantom of the Paradise” de Brian de Palma que va marcar la infància dels tres membres del grup: Marcos Miranda (baix/veu, conegut per la banda del programa LO+PLUS), Iván Redondo (guitarra i teclats) i Chete Suárez (programació/Dj).

Buscant l'equilibri perfecte entre la música electrònica i orgànica, el seu estil passa del funk més clàssic al més futurista, gèneres que han forjat la seva personalitat i un estil molt particular i diferenciador. Amb clares influències de bandes com Daft Punk, Jamiroquai, George Clinton, Rick James, Chromeo o Chic entre d'altres, queda patent la seva personal visió de la música.

Mandruka és una banda barcelonina d'Electro Funk que mescla influències vuitanteres del gènere (Prince, Zapp...) amb sons actuals; en la onda de grups com Chromeo, Tuxedo o Dam-Funk.

Els temes estan produïts per Al Pachyño i les lletres escrites per Blanquito Smith. En les seves cançons es barregen caixes de ritmes amb baixos sintetitzats, talk box, solos de sintetitzadors i de guitarra; tot això combinat amb lletres pujades de to i de caràcter hedonista, amb la novetat en el gènere d'estar escrites en castellà. Aquesta mescla resulta ideal per incitar al ball i fer de cada concert una festa única.

Més concerts divendres, 22 / juny / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: