ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

THE BURNING SHORE

"The Burning Shore” és un grup que ret homenatge als Grateful Dead, banda mítica de rock psicodèlic Americà de Sant Francisco. El projecte neix de la mà del guitarrista i cantant nord-americà Aaron Feder, fundador d'Alma Afrobeat Ensemble i soci de la discogràfica Slow Walk Music. La nova banda inclou dues bateries, baix, teclat i guitarra rítmica, sent fidel a la intenció, instrumentació i ona original dels Grateful Dead.

Les llistes de cançons que TBS escull tocar per a cada concert també són fidels a les arrels dels seus concerts exploratoris: Una primera part basada més en temes solts, i una segona part que es converteix en un viatge lisérgic, enllaçant temes i improvisacions, variant entre els diferents rams de la música americana.

La banda inclou Mercedes Pimiento (baix) del grup Dr. Basilio, Jordi Olivar (guitarra rítmica), Juan Piano (teclats) de Kwame Afrovibes, Aaron Feder (guitarra i veu principal) i els dos bateríes: David Martínez, bateria de The October Twilight, i Sergio López, batería de Blueroomess i Pocket Big Band.

Més concerts dissabte, 30 / juny / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: