ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

Canibal Soundsystem: Rude Teo + Dj Karlixx

*GRATIS CON LA ENTRADA DE TXARANGO 

Anticipada: 8€ (1 consumición incluida) + gastos de distribución Anticipada con Apolo 113 o Appolo: 6€ (2 cañas o 1 cubata incluido) + gastos de distribución Abono Apolo113: 20€(4 sesiones a elegir durante todo el año + 2 cañas o 1 cubata en cada una)

Taquilla: 12€ (1 consumición incluida) Taquilla con Apolo 113 o Appolo:  8€ (1 consumición incluida)

*GRATIS CON LA ENTRADA DEL HOMENAJE A JOSÉ CAPEL

Organitza: universocanibal.com

 

DJ KARLIXX Ès un dels DJ / productors més reconeguts dins de l'escena Junglist espanyola. Mestre i artífex d'un estil propi als plats, basat principalment en la combinació de raggajungle i neurofunk; popular per crear mashups únics i originals per als amants del reggae i l'electrònica. Tot va començar el 2004, quan a les seves mans van caure els primers vinils de reggae i drum & bass. Des de llavors, porta delectant-nos amb els seus característics sets, carregats de contundents doubledrops, frenètiques mescles i una tècnica perfeccionada i polida a força d'anys d'experiència i passió pel que fa.

 

Un dels numbah one deejays en això del drum'n'bass i el jungle a nivell nacional. Un plaer per les orelles des del primer a l'últim minut són els seus sets, sempre carregats dels ritmes més ballables i els missatges més positius.

 

RUDE TEO L'última incorporació a la plantilla de disc jockeys de Canibal Sound System, membre també del reconegut col.lectiu dedicat a la música jamaicana "Luv Messenger", presenta a l'Apolo la seva cara més variada musicalment, pero sense perdre ni una mica del seu feeling al micròfon i als plats.

 

 

Més concerts dimecres, 27 / juny / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: