ASACC - AGENDA DE CONCERTS DE CATALUNYA

DETALLS DEL CONCERT

ENTRADAS AGOTADAS: The White Buffalo

The White Buffalo: thewhitebuffalo.comOrganitza: www.cooncert.com

Després del seu pas pel festival Azkena Rock, Jake Smith, també conegut com The White Buffalo, torna a Barcelona el 2018 per presentar el seu nou disc 'Darkest Darks, Lightest Lights' (Earache, 2017). Serà el 12 de juliol a la Sala Apolo, en una ocasió única per veure al cantant i compositor americà en la curta distància.

S'ha dit que la veu greu de The White Buffalo recorda a la de Vedder, Cash i Richie Havens. Ell la descriu com "una veu única amb una rara habilitat per cantar de manera que les coses semblin sonar molt tendres i dolces, i alhora espantar". Una veu que resulta ser el millor instrument per acompanyar aquestes "petites narracions, mini-pel·lícules", que es converteixen en el punt fort de tots els seus discos.

Aquesta capacitat és tal, que set de les catorze cançons del disc "Shadows, Greys & Evil Ways"(2013) van ser incloses dins la banda sonora de Sons of Anarchy. El seu imaginari treballa retrats compassius d'una Amèrica profunda, fosca i difícil. A poc a poc ens arrossega a les profunditats de personatges inadaptats i estranys al seu propi món, ànimes turmentades als qui se'ls escapa el temps.

L'artista arriba al nostre país de la mà de Live Nation Espanya i Cooncert després que centenars dels seus seguidors demanessin la seva actuació a través de www.cooncert.com.

 

Més concerts dijous, 12 / juliol / 2018

‹ Tornar

SUSCRIPCIÓ NEWSLETTER

Deixa'ns les teves dades i rebràs cada setmana per correu electrònic l'Agenda de Concerts de les sales

Vull rebre informació dels concerts de: